luni, 21 decembrie 2020

Adrian Botez: Săbători luminate și curajoase

 

Eh..., dacă noi chiar suntem următori ai lui HRISTOS (”IMITATIO CRISTI”), să-i înfruntăm pe toți cei care nu doar că ne opresc de la Adevărata Cunoaștere, ba chiar ni-l răpesc pe DUMNEZEU-HRISTOS. Fie ei și unii falși preoți, slugarnici față de Cezàr, iar nu urmându-și MISIUNEA lor SFÂNTĂ, aceea de a-L sluji pe HRISTOS-DUMNEZEU. Sunt mulți preoți slabi de înger, ori necinstiți-ipocriți, ori lași (ori chiar...atei !) : nu cumva  să-i ”dezbrace” episcopul (care face parte dintre  ”arhiereii şi cărturarii” lui IROD  !)),  că nu se supun lui...”POLITICAL CORRECTNESS”!!! Cum, adică, un păcătos oarecare de episcop (care, cine mai știe, și-o fi vândut sufletul IROZILOR LUMII, pe 30 de arginți...) să-nsemne mai mult decât IUBIREA noastră de HRISTOS-DUMNEZEU, decât MÂNTUIREA noastră, mai mult decât MISIUNEA preotului de parohie (PAROHIA,   cu funcție cristică,   de ”CETĂȚUIE DE APĂRARE CONTRA CELUI RĂU” !) ?

Eu nu cred asta. Eu cred că, dacă-l iubim, cu adevărat, pe DUMNEZEUL NOSTRU-IISUS HRISTOS, lepădăm, de la noi, și PORUNCILE CEZARICE, cât și VORBELE DE FRICĂ ALE UNOR PREOȚI RĂTĂCIȚI - și-L urmăm pe SINGURUL DUMNEZEU, CREATORUL LUMII, deci și al nostru, laici ori preoți de mir, călugări etc.


 

CRĂCIUNUL acesta (din ”Anno Domini” 2020) trebuie să fie, după mine :

1-întâi, confruntarea cu noi înșine, să aflăm ce puteri ale Duhului ne-au mai rămas, spre a apăra, în noi, și pe PRUNCUL-DUMNEZEU, și STEAUA NĂDEJDII VEȘNICE, și ÎNCHINAREA MAGILOR, conținând prorocirea ESENȚEI  DIVINE : Viață-Moarte-Înviere, întru SLAVA DE SUS, A LUMINII VEȘNICE ;

2-confruntarea, hotărâtă, neabătută, cu cei ce vor a-L minimaliza, ba chiar a-l oculta, pe Adevăratul și Unicul Dumnezeu al Neamurilor.

...Până atunci, vă urez :

UN CRĂCIUN LUMINAT ȘI CURAJOS, ÎNTRU HRISTOS - VEȘNICA ȘI UNICA-ADEVĂRATA NĂDĂJDUIRE DE MÂNTUIRE !

LA MULȚI ANI BUNI ! – ani fără de BOGĂTAȘI-CRIMINALI (”NEMURITORII” !), ani fără de SĂRACI și fără de TERORI, AGRESIUNI și MINCIUNI GLOBALISTO-MEDIATICE !

SĂRBĂTORI CU SĂNĂTATE ȘI, MĂCAR, CU MULȚUMIREA IDENTIFICĂRII, ÎN DUHUL NOSTRU, A HRISTOSULUI-PRUNC, care să ne ajute în LUPTA CONTRA RĂULUI (...din noi și dinafară...) !

...Multă, multă sănătate, TUTUROR ! ȘI SOLIDARITATE, ÎNTRU BINELE NEAMULUI  NOSTRU ȘI AL LUMII  GREU-NĂPĂSTUITE !!!

Doamne IISUSE HRISTOASE, DUMNEZEUL MEU! - rogu-te, ajută-ne, ocrotește-ne și ne călăuzește, înspre, Sfântă, Lumina Ta!

Prof. dr. Adrian Botez

 

*Foto: Mănăstirea Colț, HD. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu