marți, 28 aprilie 2020

Gregg Braden - CODURILE ÎNȚELEPCIUNII. Semnal, câteva cuvinte despre fenomen


Aceasta înseamnă că anumite cuvinte și fraze dețin cheile pentru a vă schimba dramatic mintea și corpul, astfel încât, chimic, nu mai sunteți aceeași persoană cu care ați fost doar momente sau ore înainte.

Aceasta este o descoperire atunci când vine vorba de a te simți blocat.

Înțepenit de mânie. Înțepenit de durere. Înțepenit de neputință. Înțepenit de frică.

Dar dacă ar exista o modalitate de a ne demonta frica de bază?

Este posibil ca prin alegerea unor cuvinte specifice care să abordeze provocările din viața noastră să ne putem retrage creierele pentru a descoperi noi modalități de rezolvare a problemelor noastre?

Andrew Newberg, M.D., Neuroscientist și Mark Robert Waldman sunt creditați spunând: „Un singur cuvânt are puterea de a influența expresia genelor care reglează stresul fizic și emoțional.”

Cu aceste descoperiri în minte, am scris noua mea carte, codurile înțelepciunii: cuvinte străvechi pentru a ne recompensa creierele și a vindeca inimile noastre

În codurile înțelepciunii, am tratat o colecție de cuvinte de încredere la care ne-am transformat istoric în vremuri de conflicte, distilate într-un manual de acces rapid și modern.

Aceste coduri atemporale sunt concepute pentru a vă oferi cea mai mare forță și cea mai profundă vindecare, în cel mai rapid mod posibil.

Prin aplicarea conștientă a codurilor de cuvânt ale trecutului la provocările cu care vă confruntați astăzi, puteți beneficia direct de înțelepciunea înțelepților, vindecătorilor, misticilor și profeților antici.
Cu aceste descoperiri în minte, am scris noua mea carte, codurile înțelepciunii: cuvinte străvechi pentru a ne recompensa creierele și a vindeca inimile noastre

În Codurile Înțelepciunii, veți avea în mâini cuvinte și pasaje puternice pentru a vă vindeca,

... în vremuri de neputință

... în vremuri de durere sau pierdere

... în vremuri de furie

... pentru a insufla iubire mai profundă

... pentru a-ți găsi potențialul mai profund

Și veți învăța mult mai multe!


Gregg Braden este cel mai bine vândut „New York Times autor”, om de știință, educator internațional și renumit ca pionier în paradigma emergentă bazată pe știință, spiritualitate, politică socială și potențial uman.

 

Din 1979 până în 1991, Gregg a lucrat ca un specialist în rezolvarea problemelor grele din perioadele de criză pentru companiile Fortune 500, inclusiv Cisco Systems, unde a devenit și primul manager tehnic de operațiuni în anul 1991. El continuă rezolvarea problemelor și astăzi, munca sa dezvăluie perspective profunde asupra originii noastre, a potențialul nostru și a modului în care aceste înțelegeri stau la baza politicilor care ne modelează viața de zi cu zi, precum și a lumii emergente. Până în prezent cercetările sale au dus la 15 documentare de film, precum  și a 12 cărți premiate, publicate în peste 40 de limbi cunoscute și agreate de mediul cultural universal.

Sursa: Gregg Braden

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu