sâmbătă, 3 aprilie 2021

CONCURS INTERNAȚIONAL DE POEZIE „ARS IN VERSI”, 2021

 

                        ARS MOVIMENTO CULTURALE

           
    
                   
Dragi prieteni,

Ars Movimento Culturale își deschide porțile către poezie. Asociația culturală ARS (Roma), în colabora-re cu Galeria de Artă Espace (Bruxelles), rețeaua Arts et Lettres (Bruxelles), Galeria de Artă Captaloona (Madrid) și sponsorizarea La Porte dorée ASBL și Bruxelles Culture ASBL, vă invită să participe la prima ediție a premiului său literar internațional. Detalii în anexă.

 

Premiul ARS in Versi

Premiul de poezie Ars in Versi s-a născut datorită colaborării asociațiilor ARS (Roma), Galeria de artă Espace (Bruxelles), Arts et Lettres (Bruxelles), Galeria de artă Captaloona (Madrid) și sponsorizării La Porte dorée ASBL și Bruxelles Culture ASBL

Art.1 - Competiția este deschisă tuturor participanților fără limite de vârstă sau naționalitate.

Art. 2 - Este posibil să participați cu o singură operă poetică care nu depășește 30 de rânduri, în italiană, franceză, spaniolă, română (toate cu traducere în engleză) sau engleză. Tema este liberă, iar lucrarea poate fi nepublicată sau deja publicată.

Art. 3 - Înscrierea este de 18 €, care se plătește prin transfer bancar în numele Associazione culturale Ars, la banca San Paolo, Roma. IBAN IT65W0306905086100000003461, Swift: BCITIT22352

Art. 4 - Prezentarea poeziilor: trimiteți într-un singur e-mail cu subiectul „Prix de poésie Ars in Versi” și atașați următoarele fișiere:
1- Un fișier WORD cu opera poetică fără indicarea numelui autorului
2- Un fișier al doilea cuvânt cu următoarele

Numele, prenumele, data și locul nașterii, domiciliul, telefonul, adresa de e-mail.


Note biografice
Declarația de a fi singurul autor al poeziei.
Autorizație de prelucrare a datelor cu caracter personal în conformitate cu legea din Italia (copiați textul atașat)
3- primirea transferului bancar
Art. 5 - Data limită pentru participare este 25. 09.2021. Lucrările și datele solicitate trebuie trimise, înainte de această dată, la artistifree@hotmail.it, elena12012@yahoo.it
Art. 6 - Lucrările vor fi citite și evaluate de un juriu internațional condus de: Robert Paul (fondatorul rețelei Arts et Lettres, Bruxelles), Eugen D. Popin (redactorul sef al revistei Alternante -Munchen), Lucilla Trapazzo (Zurich) și Claudio Fiorentini (Madrid)si Rachida Belkacem (Paris) lirica din Maroc.
Art. 7 - Juriul își rezervă dreptul, în cazul identificării altor lucrări meritorii, de a atribui premii speciale, pe lângă primele trei.
Art. 8 - Ceremonia de premiere va avea loc la Galeria de Artă Espace, Bruxelles, la 08.12.2021 și, în cazul în care evoluția situației de sănătate nu o permite, ceremonia va fi online folosind platformele web și premiile vor fi trimise prin posta.
Art. 9– Participarea la premiu implică acceptarea necondiționată a regulilor concursului.

Organizatori:


Associazione culturale Ars, Roma, www.arsmovimentoculturale.it

Galeria de artă Espace, Bruxelles, www.espaceartgallery.eu

Galeria de artă Captaloona, Madrid, www.captaloona.com

Informatii si pe siteul asociatiei:

http://www.arsmovimentoculturale.it/

http://www.arsmovimentoculturale.it/?page_id=3967

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu